18.3 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliticienii doljeni petrec in familie

Politicienii doljeni petrec in familie

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a fi impreuna cu familia si de a se bucura de câteva clipe de liniste, departe de viata agitata din institutiile craiovene. Indiferent de functie sau culoare politica, acestia se bucura impreuna cu cei dragi si asteapta nerabdatori sosirea Mosului, dorindu-si ca noul an sa le aduca mai multe realizari.


Prefectul de Dolj si presedintele PD Craiova, Nicolae Giugea, a declarat ca Sarbatorile de iarna sunt o ocazie de a petrece mai mult timp cu familia. „Pentru ca tot anul sunt plecat si ocupat, Craciunul mi-l petrec cu familia, iar Revelionul pe aici, prin Craiova. In privinta cadourilor, nu sunt un teribilist. Imi plac simbolurile si cadourile pe care le ofer sunt reprezentative“.


Subprefectul Ion Groza este de Sarbatori Mos Craciunul subalternilor, colegilor si colaboratorilor, dar nu se uita pe sine si ii cere Mosului o masina, un nou BMW, cu care sa „prinda“ 240 km/ora, dorind in plus ca noul an sa il gaseasca in casa noua. „Toti angajatii mei primesc cadouri de Sarbatori, indiferent de functie, iar la firma mea, in fiecare an se organizeaza o petrecere. De obicei, imi fac singur cadouri. As vrea ca acest cadou sa fie o noua masina BMW, cu un motor mai puternic si care sa prinda viteza de 240 km pe ora. Alt vis al meu este sa termin casa, la care se lucreaza de aproape doi ani“. Ion Groza a adaugat ca de Craciun va sta cu familia, iar de Revelion va merge pe mâna sotiei si a prietenilor, care vor alege locul unde vor petrece noaptea dintre ani.


Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj, a cumparat din timp cadouri pentru cei dragi, dar le tine ascunse pentru ca doreste ca fiecare sa gaseasca sub brad o atentie din partea Mosului. „Sunt pregatit. Am luat cadourile mai demult si le-am ascuns, dar le voi pune sub brad de Craciun, pentru ca orice atentie trezeste emotii“. Anul Nou il va gasi pe Prioteasa alaturi de sotie si de prieteni la restaurantul Craiova.


Inainte de Craciun, Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj si presedinte al PC Dolj, ii „colinda“ pe toti prietenii, colaboratorii sai si colegii de partid, apoi se retrage in sânul familiei pentru a-l astepta pe Mos Craciun. „Pomul se face la mine acasa, cu copiii si nepotii, si pentru fiecare Mosul lasa un cadou sub brad. Ziua de Craciun incepe cu desfacerea acestora si este minunat sa asisti la bucuria celor apropiati. Eu imi doresc doar sanatate, liniste si echilibru in viata sociala si politica“. De Revelion, Dascalu va parasi Craiova pentru doua, trei zile si va merge la munte.


Victor Odolbasa, vicepresedintele CJ Dolj, isi doreste de Sarbatori o atmosfera calda, in mijlocul familiei. „Imi doresc sa-mi petrec cele câteva zile libere de Craciun in living, cu familia, in fata semineului. Stim sa avem grija unul de altul si, de Sarbatori, «complotam» cu totii pentru alegerea cadoului potrivit pentru fiecare dintre noi“. De caldura semineului vicelui Odolbasa se vor bucura de Revelion si prietenii, care, potrivit traditiei, vin la el in fiecare an.


Primarul face Craciunul la televizor


Primarul Antonie Solomon a ales un mod occidental de a fi prezent de Craciun in casele craiovenilor – televiziunea. Intre orele 15.00-24.00, primarul Craiovei va fi invitatul unei emisiuni-maraton la un post de televiziune local. „Doresc sa-mi petrec Craciunul atât in mijlocul familiei, cât si in mijlocul craiovenilor. In prima zi de Craciun voi fi prezent la o televiziune locala, alaturi de toti cetatenii, iar a doua zi voi sta cu familia, la Leamna, si le voi oferi cadourile pe care le-am cumparat tocmai din America“. De Revelion, primarul va merge impreuna cu viceprimarul Gheorghe Nedelescu la Govora.


In preajma Sarbatorilor, vicele Nedelescu face bilantul anului care tocmai se incheie si spera ca anul urmator sa fie mult mai bun. „Am avut un an bun, cu unele realizari la municipiu, iar neimplinirile au fost cauzate de lipsa fondurilor. Sper ca in anul urmator sa realizez tot ce mi-am propus si sa «spargem» toate rautatile“. De Craciun, Nedelescu va fi alaturi de familie, iar de Revelion va merge cu primarul Solomon la Govora. „De Revelion, impreuna cu bunul meu prieten, Antonie Solomon, voi merge in statiunea mea de suflet, Govora“.


Sorin Iordache, viceprimarul Craiovei, isi doreste de Sarbatorile pe care le va petrece in familie doar sanatate si liniste sufleteasca. „Voi sta acasa cu familia si voi incerca sa ma bucur cu ei de timpul liber pe care il am. Nu am cumparat cadouri, le-am dat bani si au stiut copiii cum sa-i cheltuiasca“. Desi are mai multe oferte pentru Revelion, Iordache spune ca este posibil sa stea acasa.


Un buchet de flori pentru senatorul Oprea


Mario Ovidiu Oprea, senator PNL de Dolj si presedinte al filialei judetene a PNL, a declarat ca atât Craciunul, cât si Revelionul il vor gasi acasa, in sânul familiei. „Si de Craciun, si de Revelion voi sta acasa, cu sotia. Nu am ales inca darurile pentru cei dragi, insa eu m-as bucura foarte mult daca as primi un buchet de flori“.


Si pentru Ion Calin, deputat PSD de Dolj si presedinte al PSD Dolj, Craciunul va fi un prilej de a-si petrece timpul liber in sânul familiei, iar de Revelion va fi alaturi de familie si de colegul sau de partid, Ion Prioteasa. „Intotdeauna Craciunul si Pastele au apartinut familiei, mai ales ca in ultimii ani nu i-am mai vazut atât de des. Revelionul il voi petrece, impreuna cu domnul Prioteasa si alti câtiva prieteni, la restaurantul Craiova. Imi doresc ca Mosul sa-mi aduca sanatate si daca mi-ar mai aduce ceva, eu nu m-as supara“.


Ocupat cu treburile parlamentare, senatorul PD de Dolj, Radu Berceanu, a declarat ca deocamdata nu stie incotro se va indrepta pentru a-si petrece Sarbatorile. „Nu stiu ce voi face, pentru ca nu stiu cât mai dureaza sesiunea la parlament. Oricum, Craciunul il voi petrece cu familia, iar de Revelion sotia a planificat o excursie la munte, la schi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS